Brug Wrike til projektsamarbejde med tredjeparter

Wrike, en software-as-a-Service-projektstyringsplatform, gør det muligt for organisationer at åbne deres Wrike-arbejdsområder for tredjepartspartnere til samarbejde om fælles projekter ved at tilføje eksterne brugere eller gennem selektiv datadeling mellem to Wrike-konti. Disse samarbejdsmuligheder er ideelle til organisationer, der ofte er afhængige af freelancere, entreprenører og partnere til at udføre specialiserede projektopgaver eller til at forfølge fælles forretningsforetagender.

Tilføjelse af en ekstern bruger

Wrikes eksterne brugerrolle ville være mit valg, når jeg samarbejder med tredjepart, fordi den er ren og enkel at bruge. Du giver en ekstern bruger med de samme evner som dine interne brugere. Eksterne brugere har dog nogle begrænsninger:

  • Eksterne brugere kan kun se kontakter fra de andre brugere i den eller de mapper, du deler med dem;
  • Eksterne brugere kan ikke give andre mennesker adgang til mapper og opgaver; og
  • Kun din Wrike-administrator kan invitere flere eksterne brugere til at dele en mappe.

At give en ekstern brugerrolle til en freelancer, entreprenør eller forretningspartner bør være en del af projektets kickoff-proces (kun en Wrike-bruger med administrative privilegier kan tilføje en ekstern bruger). Mens Wrike gør et fremragende stykke arbejde med at samle sikker adgang til eksterne brugere, ønsker du stadig ikke, at eksterne brugerkonti flyder derude efter afslutningen af ​​projektet, så husk at tilbagekalde adgangen, når arbejdet er afsluttet.

Følg disse trin for at tilføje en ekstern bruger:

  1. Klik på dit navn i øverste højre hjørne.
  2. Klik på Tilføj brugere.
  3. Klik på Opret ny bruger. En anden Wrike User Management-side vises ( figur A ).
  4. Indtast navnet på den eksterne bruger i feltet Navn.
  5. Indtast den eksterne brugers e-mail-adresse i feltet E-mail.
  6. Klik på Inviter bruger.

Wrike sender en e-mail-invitation til brugeren med instruktioner om, hvordan man logger ind på dit Wrike-projektarbejdsområde. Hvis den eksterne bruger har en eksisterende Wrike-profil, vises det projekt, du deler, på deres konto og er tilgængeligt via eksisterende arbejdsområder.

Figur A

Inviter brugere uden for dit domæne (Se et forstørret billede af dette billede.)

Tilføjelse af en samarbejdspartner

Med Wrike kan du også tilføje en samarbejdspartner fra en ekstern organisation til dit projekt. En samarbejdspartner kan se kontakterne med andre Wrike-brugere, som de deler mapper og opgaver med, kommentere opgaver og markere dem som afsluttet og uploade og downloade filer.

Følg disse trin for at tilføje en samarbejdspartner:

  1. Udfør trin 1-5 i det foregående afsnit.
  2. Klik på Inviter samarbejdspartner.

Wrike sender en e-mail-invitation til brugeren med instruktioner om, hvordan man logger ind på dit Wrike-projekt og med de privilegier, de får som samarbejdspartner.

Selektiv datadeling i Wrike

Wrike bruger en funktion kaldet selektiv datadeling til at dele projekter med klienter, entreprenører, partnere og freelancere. Dette er tværkonto-samarbejde, hvor to organisationer forbinder deres Wrike-konti.

Mens Wrike kan lide at bevare dette samarbejde "hele familien", er selektiv datadeling ikke en premiumfunktion. Selv hvis begge organisationer ikke er aktuelle Wrike-kunder, kan du stadig bruge selektiv datadeling mellem en betalt og gratis Wrike-konto om nødvendigt.

Adgang til flere konti fra et Wrike-arbejdsområde

Wrike fremmer adgang til flere konti gennem en enkelt login som en af ​​dens største fordele. Det spiller ind i konceptet om et arbejdsområde som et centralt projektknudepunkt, som en organisation kan bruge, når de samarbejder med partnere eller inddrager entreprenører for at udvide et internt projekthold.

I mappruden kan du se, hvilken konto hver gruppe af mapper hører til og let skifte mellem dem. Kontonavnet indstilles af kontoadministratoren.

Wrike giver brugerne mulighed for at have forskellige roller på tværs af flere konti. Wrike behandler en konto som en reel organisation, så hvert selskab har en Wrike-konto. Sådan kan det fungere for samarbejdspartnere mellem to organisationer:

  • Brugeren har fuld adgang til Wrike-kontoen for deres organisation, som vi vil kalde organisation A.
  • Den samme bruger er oprettet som en samarbejdspartner på kontoen til organisation B, så de kan se og diskutere opgaver på det fælles projekt organisation A og organisation B.

Da en konto er en separat organisation, lader Wrike ikke samarbejdspartnere flytte opgaver og mapper mellem separate konti. Aktivitetsstrømmen påtager sig dog en større rolle, fordi den viser ændringer fra alle konti, der er involveret i et fælles projekt. Det samme gælder for dashboardet og rapporter.

Denne metode kræver, at mindst en af ​​organisationerne har en vis Wrike-oplevelse, i modsætning til at tilføje eksterne brugere og samarbejdspartnere, hvilket endda en nybegynder Wrike-bruger med administrative privilegier kan gøre med et par klik.

Konklusion

Åbning af Wrike for tredjepart, der arbejder på dit projekt gennem selektiv datadeling eller tilføjelse af eksterne brugere eller samarbejdspartnere, sikrer sikkerhed og en konsekvent arbejdsgang over dit projektkommunikation og samarbejde.


© Copyright 2021 | pepebotifarra.com